Vliesové tapety do dětského pokoje - Bydlení

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení /

Vliesové tapety do dětského pokoje

Malé děti rády používají stěny jako velké omalovánky. Moje děti mi v tom správném věku nechaly podpisy pastelkami snad na každém kousku zdi. Autíčka, sluníčka, stromečky, prostě to, co je zrovna napadne. Pěkně barevné obrázky však pravděpodobně nebudou zapadat do vašich představ vzhledu zdí. Pokud je těžké vašim dětem vysvětlit, že na tu krásně čistou bílou zeď, která vypadá jako veliký papír, nemohou kreslit, pomohou vám situaci vyřešit tapety.


rn

Barevná tapeta se dětem bude líbit, jejich obrázky se zde nebudou tak vyjímat a samo je kreslení po zdech přestane bavit. Tapeta chrání vaše zdi, snadno ji vyměníte nebo v případě potřeby odstraníte. Navíc moderní dětské tapety nesou krásné vzory hrdinů z dětských animovaných pohádek, které se budou vašim potomkům zaručeně líbit. Dětské tapety jsou praktické, s krásným barevným motivem, levné a samozřejmě zdravotně nezávadné.


rn

Pro nejmenší děti je vhodné zvolit tapety papírové. Ty jsou poměrně levné, takže se nezhroutíte, když tapetu dítě pokreslí nebo poškodí. Navíc děti rychle rostou a asi těžko budete moct nechat dceři na zdech pokojíčku tapetu s vílou Zvonilkou, když už je jí patnáct let. Papírové tapety pro děti naleznete v mnoha různých motivech, stačí si vybrat. Pro větší děti jsou nejvhodnější vliesové tapety s poněkud dospělejšími motivy. Vliesové tapety jsou mnohem odolnější než papírové, snadno se lepí, s aplikací vám může pomoct i vaše dítě, bude si tak tapety mnohem více vážit.


rn

Nejoblíbenějším druhem jsou 3D tapety pro děti, které po nalepení vyvolávají dojem trojrozměrného obrazu. Pokud se nechcete zaobírat tapetou, můžete pro výzdobu dětského pokojíčku použít dekorační samolepky. Samolepící dekorace se vyrábí v nepřeberném množství barev, vzorů a velikostí, můžete si tak vybrat třeba vlak jedoucí po stěně, spletitou síť silnic nebo hejno barevných motýlků, záleží pouze na vás.


katalog.xoe.cz/bydleni/
katalog.xoe.cz/internet/internetove-obchody-eshopy/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist