Neodolatelné ploty pro soukromí - Bydlení

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení /

Neodolatelné ploty pro soukromí

Sháníte originální a především kvalitní oplocení vašeho domu, ale nemáte žádnou inspiraci? Vyzkoušejte betonový plot, který je velmi variabilní a prezentuje se řadou výhod. Montáž betonového plotu je poměrně jednoduchá. Základem je vyměření a vykopání děr pro umístění plotových sloupků. To může být provedeno ručně nebo se strojní pomocí. Hloubka výkopů závisí na konkrétní výšce betonového plotu. Poté jsou do výkopů sloupky usazeny a zasypou se hlínou. Je vhodné mezi sloupky umístit vždy jeden betonový panel, který zajistí stabilitu při montáži. Dále pak následuje vložení ostatních betonových panelů, a to ve dvou nebo i třech lidech.


Betonové ploty jsou dosti masivní, ale i přesto mohou působit velmi lehce díky dřevěným dekorativním prvkům. Dřevěné doplňkové panely jsou skvělým kompromisem, pokud chcete mít dostatek soukromí a zároveň vzdušnost a praktičnost. Nejvhodnější umístění dřevěných panelů je v horní části plotu. S betonovými ploty si lze úžasně vyhrát tak, aby splňoval i ty nejnáročnější požadavky. Výborná a velmi moderní je kombinace jednoduchého betonového panelu a panelu dekorovaného, čímž vznikne elegantní betonová šachovnice. Betonový plot může být dekorován z obou stran. Jestliže se vám do plotu nechce moc investovat, můžete zvolit jednostranný dekor a z druhé strany plotu vysázet stromky či keře.


Variabilita betonového plotu spočívá také v tom, že můžete, ale také nemusíte, oplotit celý dům. Výborně plot plní svou funkci i tehdy, jestliže povede pouze podél jedné strany, a to tam, kde byste uvítali soukromí. To může být třeba u bazénu s plochou na opalování nebo plotem ohraničit pergolu s posezením. Mimo zdobení si můžete navíc zvolit i výšku a barvu betonového plotu. Betonový materiál je velmi odolný vůči nejrůznějším klimatickým podmínkám a jeho údržba není náročná. Kvalitní a originální oplocení dodá vašemu domu pocit bezpečí a zároveň bude jeho skvělým doplňkem.


katalog.xoe.cz/bydleni/
katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist