Dekorativní a univerzální svítidla - Nábytek

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Nábytek /

Dekorativní a univerzální svítidla

Pravděpodobně každý z nás usiluje o dosažení dokonalého interiéru, kdy do sebe všechno zapadne až do těch nejmenších detailů. Proto je dobré používat jednotný styl při vybavování interiéru. Jeho nedílnou součástí je také osvětlení, které místnosti dodává nejen světlo, ale také atmosféru. Některá svítidla jsou nenápadná a v interiéru si jich ani nevšimnete, jiná jsou výrazná až extravagantní a tvoří dominantní prvek místnosti. je důležité správně zvolit, kam která svítidla umístit, abyste se v pokoji cítili jako doma.


Vybrat vhodný lustr, lampičku nebo nějaký další doplňkový zdroj světla je tedy třeba nejen kvůli světlu samotnému, ale také, aby nejen ladil ke zbytku místnosti a byl vám sympatický, příjemný, zkrátka vám musí padnout do oka. Primárním kritériem výběru by měl být světelný výkon daného svítidla. Musí mít dostatečnou svítivost, aby dodal dané místnosti dostatek světla. Nevíte-li si sami s výběrem rady, obraťte se na odborníky, kteří vám pomohou, světelné studio Aulix v Dolních Břežanech je tu pro vás. Vedle širokého sortimentu vystavených svítidel nabízí také poradenství a návrhy osvětlení.


Nechte si doporučit, jaké svítidlo by se hodilo do vašeho obývacího pokoje, ložnice nebo do kuchyně. Profesionálové ve světelném studiu Aulix vám vypracují návrh osvětlení, kde naleznete konkrétní typy osvětlení, které dodají vašemu interiéru šmrnc a optimálně jej osvětlí. Svítidla a osvětlení zde dostanete v rozmanitých velikostech, barvách i provedeních, vybírejte z klasických svítidel nebo si dodejte odvahy a zkuste něco originálnějšího a inovativnějšího a vyberte si z luxusních modelů moderních svítidel. Ve světelném studiu Aulix naleznete více než 400 různých modelů svítidel, které si zde můžete prohlédnout. Tak nekupujte zajíce v pytli a přijďte si vybrat osobně.


katalog.xoe.cz/bydleni/nabytek/
katalog.xoe.cz/firmy/obchod-prodej/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist