Stylová a univerzální svítidla - Nábytek

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Nábytek /

Stylová a univerzální svítidla

Na to, že si můžeme kdykoli a prakticky kdekoli rozsvítit, jsme si zvykli rychle a dnes už si interiér bez náležitého osvětlení neumíme ani představit. Každý si rád rozsvítí, aby viděl večer na práci, zábavu nebo jídlo, proto je třeba věnovat výběru svítidel velkou pozornost a mít v každé místnosti osvětlení poskytující dostatek světla. Důležité ale také je, aby bylo světlo příjemné. Přeženete-li intenzitu světelného zdroje, budete v místnosti sice dobře vidět, ale světlo nebude přirozené ani příjemné. Netroufáte si sami na výběr svítidel? Nechte si odborně poradit, světelné studio Aulix v Dolních Břežanech u Prahy je tu pro vás.


Naleznete zde k vidění nejen několik set svítidel a osvětlení, ale také odborníky, kteří vám poradí, jaké zvolit osvětlení do konkrétní místnosti, jaké světelné zdroje vybrat a která svítidla jsou optimální. Všechna svítidla a osvětlení nejsou uzpůsobena všem typům světelných zdrojů, proto je nejlepší vybrat si prvně světelný zdroj a podle jeho parametrů potom hledat vhodné svítidlo. Třeba úsporné žárovky se do některých svítidel vůbec nevejdou a vyčnívají nevzhledně ven. Odborníci ve studiu Aulix vám doporučí vhodné kombinace světelných zdrojů a svítidel tak, aby osvětlení vašeho interiéru bylo prostě dokonalé.


Svítidla jsou důležitá nejen jako zdroje světla v místnostech, ale také jako designové doplňky. Při výběru proto věnujte pozornost tomu, aby se stylově hodila k ostatnímu vybavení místnosti. Moderní svítidla se vyrábí nejčastěji ze skla, které bývá doplněno dřevem či kovem. Každá místnost by měla mít centrální svítidlo – lustr, to potom mohou doplňovat stojací lampy, stolní lampy nebo nástěnná svítidla. Velmi žádané je také osvětlení obrazů a uměleckých děl či náladové často barevné osvětlení pomocí LED pásků.


katalog.xoe.cz/bydleni/nabytek/
katalog.xoe.cz/bydleni/rekonstrukce/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist