Stylové tapety pro malé i velké - Nábytek

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Nábytek /

Stylové tapety pro malé i velké

Vyrostly už vaše děti z dětského nábytku a tapet s kreslenými zvířátky? Školáci už potřebují pokoj uspořádat jinak, jak si tedy poradit s výzdobou? Nemusíte si dlouho lámat hlavu, stačí vybrat novou tapetu a pokoj bude jako nový. Nejlepší doba, kdy se pustit do úprav dětského pokoje, je právě nyní. V obchodech už začínají vánoční slevy, přitom ten pravý předvánoční shon ještě nenastal. Navíc byste určitě stejně ve všech skříních smýčili, tak teď je jen vyměníte za nové.


Pokud váš potomek už odrostl Rumcajsovi, bylo by vhodné jej v pokoji nahradit nějakým dospělejším motivem. Tapety se v současné době stávají stále oblíbenějšími doplňky interiérů. Zejména právě v dětských pokojích vytváří osobitou atmosféru a zútulňují dítěti jeho vlastní prostor. Určitě vás potěší, že tapetování není nijak složité, obzvlášť vyberete-li si vliesové tapety. při lepení vliesových tapet se lepidlo nanáší pouze na zeď, což je mnohem jednodušší a čistší práce než lepení papírových tapet, navíc vliesové tapety mají mnohem delší životnost, jsou také odolnější a s místností dýchají.


Dětské tapety poznáte na první pohled podle motivů. Často se zde objevují kreslené postavičky z nejrůznějších pohádek, k nejoblíbenějším patří motivy z pohádek Walta Disneyho. Pro ty, kteří už nejsou nejmenší, a odrostli kresleným motivům, jsou připraveny tapety s automobilovou tématikou, mohou si vybrat také fototapety se známými velkoměsty nebo třeba krajinou. Motivů je na výběr velké množství, stačí zabrouzdat na Tapeta-dekorace.cz a vybrat si. Tento internetový obchod je specializovaný na prodej tapet a dalších dekorací na stěnu. Naleznete tu široký sortiment tapet, bordur, fototapet, lepidel a samozřejmě také samolepících dekorací na zeď. Na Tapeta-dekorace.cz si vybere skutečně každý.


katalog.xoe.cz/bydleni/nabytek/
katalog.xoe.cz/firmy/obchod-prodej/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist