Italský nábytek – design nebo styl? - Nábytek

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Nábytek /

Italský nábytek – design nebo styl?

Jste při výběru vybavení do svého interiéru nároční? Toužíte po kvalitním a zároveň moderním nábytku? V tom případě hledáte designový nebo stylový nábytek, který je určený především nejnáročnějším zákazníkům. Designový nábytek nabízí vysoce elegantní vzhled a přitom velmi komfortní posezení, které zajišťují kvalitní materiály, zejména dobře zpracovaná kůže či odolné potahové látky. Stabilní konstrukce je zajištěna masivním dřevem. Velká výhoda spočívá hlavně v designu.

Designový italský nábytek

V posledních letech kladou při výběru nábytku zákazníci důraz právě na vzhled nábytku při zařizování moderních interiérů. Špičku v oboru představuje italský designový nábytek, který je vyhledávaný díky specificky čistým tvarům a perfekcionistickému provedení i těch nejmenších detailů. Mezi chloubu italského nábytku patří například kožená křesla a nábytek vyrobený z masivního ořechového dřeva doplněný překrásnými kresbami. Italský nábytek vychází z jednoduchosti provedení a moderního vzhledu, obě vlastnosti zaručují nadčasovost i v dnešní době. Italský nábytek není ovšem pouze o dřevě, modernímu interiéru dodají šmrnc i sedací soupravy z kovu potažené kvalitní kůží.

Luxusní stylový nábytek

Nelpíte-li příliš na moderním designu, pak Vás určitě zaujme stylový luxusní nábytek předních italských výrobců, kteří se nechali inspirovat klasickými styly. Na rozdíl od designového nábytku je vhodný do stylově zařízených místností interiéru. Jeho uplatnění najdete v obývacích pokojích, ložnicích, ale i pracoven s klasickým vybavením. Stylový nábytek je vyroben z materiálů, které se snadno kombinují, takže se stylově přizpůsobí staromódním interiérům i minimalistickému pojetí. Italský klasický nábytek využívá nejpreciznější techniky zdobení. K takovým metodám patří například intarzie, která je známá již od antiky. Jedná se o zdobení nábytku pomocí skládání nebo kombinaci jednotlivých dílčích kusů nábytku. Modelové řady stylového nábytku z Itálie se mohou pochlubit i dřevěnými rámy, které jsou ručně vyřezávané a klasicky zlacené. Ať již zvolíte jakýkoli druh italského nábytku, chybu rozhodně neuděláte. Kouzlo spojení kvality, italské preciznosti a moderního designu nikdy neopadne.
katalog.xoe.cz/bydleni/nabytek/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist