Praktická svítidla do pro interiéru i exte - Rekonstrukce

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Rekonstrukce /

Praktická svítidla do pro interiéru i exte

Dodejte svému domu nádech jedinečnosti díky venkovnímu osvětlení. Rázem se váš dům stane elegantním a výjimečným. Nabídka venkovních svítidel a osvětlení je velmi pestrá. Svá venkovní svítidla můžete umístit prakticky kamkoliv – na stěnu či stop, zapustit je do země, případně využít stojanová nebo sloupková. Dokonce existují světla dekorativní, která dokreslí vaši zahradu i během večera, stačí je jen namířit na oblíbenou část vaší zahrady v podobě umělých skalek a útvarů doplněné sukulenty a dekorativní účel je splněn. Máte na zahradě bazén a jste vodní živel? Můžete vybrat svítidlo i přímo do vašeho bazénu a užít si tak letní večerní koupání v krásně vyhřáté vodě.


O osvětlení zbytku zahrady se postarají sloupková svítidla, která se dají využít kdekoliv na vaší zahradě. Existují velmi elegantní sloupková svítidla, která se hodí jako zdroj světla při večerním grilování. Nabídka venkovního osvětlení se pyšní svítidly v podobě lamp, sloupků a luceren jednoduchých i složitějších tvarů. Až bude váš dům vyladěn zvenčí, dopřejte si nová svítidla i do vaší domácnosti. Ložnice či obývací pokoj se díky správně zvolenému svítidlu promění v útulný a velmi příjemný prostor pro čtení vašich oblíbených knížek nebo relaxaci. V pracovně můžete zvolit ostřejší světlo pro dobrou čitelnost smluv a dokumentů, a zároveň jste díky němu nebyly příliš unavení, naopak by vás mělo při práci probírat.


Do dětského pokoje je výbornou volbou svítidlo, které je barevné a hravé. Plní výbornou dekorativní funkci a zároveň je i kvalitním zdrojem světla, kterého je v dětském pokoji potřeba dostatek. Při výběru dětského osvětlení je potřeba zvážit, jestli se jedná o malinké dítě či školáka. Malé děti mají oblibu ve světlech s motivy aut, pirátů, fotbalového míče, vláčku nebo medvídků. U školáka zabodujete svítidlem v jeho oblíbené barvě. Na pracovní stůl jsou vhodným řešením LED stolní lampičky v různých barevných provedeních. Tyto lampičky se pyšní i dalšími výhodami, jako je například regulace jasu dotykem prstu nebo ohebné či výklopné rameno. Díky těmto funkcím jsou stolní lampičky velmi variabilní. Nyní bude váš domov více útulným a příjemným bydlením pro vás i vaši rodinu.


katalog.xoe.cz/bydleni/rekonstrukce/
katalog.xoe.cz/bydleni/nabytek/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist