Praktické osvětlení do koupelny - Rekonstrukce

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Rekonstrukce /

Praktické osvětlení do koupelny

Dennodenně každý člověk zahájí svůj ranní rituál v koupelně. Velká část bytů nemá v koupelně žádné okno, a tak jsou jediným zdrojem světla koupelnová svítidla. Lidé se v koupelně líčí, holí, zdokonalují svůj účes a je zapotřebí na všechno dobře vidět. Důležité je si uvědomit, že koupelna je vlhké prostředí. Běžná svítidla nejsou dostatečně vybavena ochranným IP krytím. Proto je nutné respektovat bezpečnostní pravidla a v koupelně používat svítidla s vysokou ochranou. Koupelnová svítidla jsou nabízena jako stropní, nástěnná, zápustná nebo umístitelná na zrcadlo. Každé svítidlo je vyrobeno ve stylovém a zároveň praktickém provedení. Stropní svítidlo je hlavním zdrojem světla v koupelně a v malé koupelně by mělo postačit. Nebo jej můžete doplnit o koupelnové svítidlo umístitelné na stěnu, která se nejčastěji připevňují nad zrcadlo.


Jestli potřebujete univerzální osvětlení koupelny, zápustná koupelnová svítidla s LED diodami se dají umístit prakticky kamkoliv. Pokud hledáte něco opravdu moderního a lehce nadstandartního, můžete svítidlo umístit i mezi dlaždice nebo jím osvítit sprchový kout. Většina svítidel je velmi originálně designově zpracována. Nabízí se celá řada typů svítidel a osvětlení, výběr závisí především na místě, kam svítidlo potřebujete umístit.


Pro orientační osvětlení schodů či chodeb jsou velmi dobrým řešením svítidla do stěny, která jsou elegantní a fungují na principu úsporného svícení, a tak mohou svítit v průběhu celé noci. Hlavním osvětlením každé místnosti jsou stropní svítidla, která dodávají působivé světlo velmi obdobné tomu slunečnímu. Nabídka stropních svítidel je velmi pestrá, od klasického jednoduššího vzhledu až po stylově módní svítidla, a tak si každý jedinec jistě najde to pravé. Velmi široká nabídka zahrnuje i venkovní svítidla, která budou velkým pomocníkem a zároveň dekorativním prvkem pro vaši zahradu.


katalog.xoe.cz/bydleni/rekonstrukce/
katalog.xoe.cz/bydleni/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist