Automatická sekačka – neúnavný a samostatn - Zahrada

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Zahrada /

Automatická sekačka – neúnavný a samostatn

Nebaví vás sekání trávníku? Pořiďte si zahradníka, který to udělá za vás! Automatická sekačka Husqvarna je vaším zahradníkem, vaším řešením.

Jak funguje automatická sekačka?

Zcela jedinečná automatická sekačka Husqvarna je plně robotický stroj či lépe řečeno pomocník neocenitelný u každého domku. Automatická sekačka má hned několik výhod, díky nimž strčí velké ruční sekačky do kapsy. Ta hlavní je, že za vás provede veškerou práci, na kterou se vy můžete jen dívat. Automatická sekačka nebo také Automower je schopen pracovat celý den, celý týden či po jaký čas jen budete chtít. Nezáleží přitom na tom, je-li den nebo noc, hezky nebo prší. Práce v povětrnostních podmínkách nejsou problém. Sekačka je naprogramována tak, aby sekala trávník v náhodném pohybu v ohraničeném prostoru. Tento systém připomíná pasení živých zvířat, které je pro trávník neuvěřitelně přínosné. Pokud je třeba dobít baterie, automatická sekačka se sama dostane do své nabíjecí stanice a po nabití se vydá zase na svou sekací pouť. Automatická sekačka je navržena, tak aby byla ohleduplná k životnímu prostředí. Pohání ji elektrický proud a nehrozí tak vyfukování škodlivých plynů. Velmi příjemný je i tichý chod, díky kterému si tohoto malého pomocníka ani nevšimnete. Využívat ji přitom můžete v různém prostředí. Sekačka je navržena jak pro práci na rovných plochách, tak v kopcovitém nebo zvlněném terénu (sekačka zvládá sklon terénu až do zhruba 35%), kde jsou překážky. V případě, že automatická sekačka narazí na překážku (záhon, strom, zahradní nábytek, domácí zvířata apod.) automaticky zvolí zpětný chod a pokračuje dál jinou cestou.

Vybíráme automatickou sekačku

Výběr automatické sekačky se nijak zvlášť neliší od výběru jiného zahradního nářadí. Důležité je vědět zejména jak velkou plochu a jaký terén bude automatická sekačka obhospodařovat. Automatické sekačky na trávu Husqvarna se dělí zejména podle plochy, kterou dokážou obhospodařovat. Například Automatická sekačka Automower® 305 je vhodná pro menší plochy do 500 m?. Bez problémů obstará zahrádku kolem rodinného domku. Navíc s podsvíceným displejem a jednoduchým nastavením se s ní skvěle pracuje. Hlídaná je alarmem proti odcizení. Pro větší zahrady nebo travnaté plochy je vhodná Automatická sekačka Automower® 220 AC, která zvládne i plochu a rozloze 1800 m?. Výborná i do komplikovanějšího terénu.

Kupujeme automatickou sekačku

Husqvarna nabízí několik modelů Automowerů, které bez problémů a s radostí posekají váš trávník. Vyberte si sami u autorizovaného prodejce na http://www.husqvarna-krapacek.cz/automaticke-sekacky-c-67.html nebo na prodejně v Praze Průhonicích. Náhradní díly, servis a odborné poradenství je samozřejmostí.


katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/
katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/kvetiny-stromy-kere/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist