Listopadové tvoření - Zahrada

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Zahrada /

Listopadové tvoření

Ačkoliv počasí tomu nenasvědčuje, tak již za nedlouho začne advent. Zima se zatím o slovo nehlásí a díky tomu máte více času na podzimní práce na zahradě a na resty z horkého léta, které jste nejspíš jako většina lidí tento rok trávili u vody nebo ve stínu.

Práce na zahradě i doma

Listopad v zahradě je nejvyšším časem pro zazimování květin, keřů před mrazy, abychom se na jaře mohli radovat z krásných květů. Je to také vhodná doba pro sázení česneku nebo ovocných stromů. Díky dostatku vláhy a nízkým teplotám stromy snadněji zakoření. Nezapomeňte ani na balkónové rostliny, které dejte na vhodné místo k přezimování.

Podzimní výzdoba

Podzim sám o sobě krásně vybarví svět kolem nás. Pokud chcete mít kus přírody doma, vytvořte si vlastní podzimní dekorace z přírodnin. Výzdoba je vhodná nejen za okna do truhlíků, ale také na dveře nebo do oken. Pro podzimní výzdobu se hodí květiny jako chryzantémy, astry, libavky nebo řada okrasných dřevin. Využít můžete také usušené listí, květiny. Temná zákoutí můžete rozzářit okrasnými dýněmi nebo vydlabanou lucernou z dýně v halloweenském stylu.

Nadcházející advent

Pro nadcházející advent si doporučujeme pořídit vánoční hvězdu, která bude ozdobou Vašeho interiéru po celý rok. Jestli si nevíte rady, jak pěstovat vánoční hvězdu, nebojte se, vyškolený personál v obchodě Vám jistě poradí. V případě vánoční hvězdy nejde o náročnou pokojovou květinu. Dejte pouze pozor, ať Vám nenastydne. Na chlad je tato rostlina náchylnější.
katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/
katalog.xoe.cz/bydleni/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist