Kvalitní ploty pro každého - Zahrada

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Zahrada /

Kvalitní ploty pro každého

Ploty se staví z několika různých důvodů. Mohou sloužit například jako dekorativní prvek, který skvěle doplňuje dům a zahradu, plot většinou ohraničuje celý pozemek kolem domu. Díky plotu lidé získávají především pocit soukromí. Nikdo nemá rád zvídavé pohledy kolemjdoucích, případně sledovat souseda jak ryje záhonky. Každý má právo na soukromí, stejně tak na bezpečnost. Nejvhodnějším řešením, jak všechny požadavky zkombinovat dohromady, je betonový plot. Působí velmi esteticky, elegantně a především vzbuzuje pocit útulna a bezpečna. Vhodně zvolené vzory, barvy a tvary perfektně dokreslí celkový dojem betonového plotu.


Vzhled betonového plotu záleží na prioritách a přáních klienta. Ploty mohou být různé výšky, maximální průměrná výška jsou dva metry. Vybírat si můžete z několika vzorů, a to motivu cihel zaoblených či ostrých ve,mi žádaným je také štípaný kámen. Betonové ploty jsou vyrobeny v betonově šedé barvě. Je možné si barvu plotu vybrat z několika různých odstínů. Měla by ladit k barvě domu a také celému nádechu domácnosti. V neposlední řadě lze zvolit i horní zakončení plotu, které se nabízí v rovné nebo zaoblené variantě, doplněné dřevěnými komponenty či ornamentální zdobenou mřížkou, která vytváří okrasnou podobu plotu.


Zbývá už jen betonový plot zakoupit a postavit. Betonové desky i sloupky jsou váhově poměrně těžké, a proto je montáž vhodná ve dvou až třech lidech, případně můžete tuto službu zahrnout do objednávky. Montáž betonových plotů není žádná věda. Jednoduše se vykope do země otvor, do kterého se zasadí betonové sloupky. Je nutné mezi nimi změřit přesnou vzdálenost a zohlednit také členitost terénu. Když jsou sloupky ukotveny v zemi, vsunou se mezi ně betonové desky a plot je hotov. Nyní už bezpečnému a útulnému domu nic nechybí.


katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/
katalog.xoe.cz/firmy/obchod-prodej/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist