Motorová sekačka na trávu – tipy pro výběr - Květiny, stromy a keře

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Bydlení / Zahrada / Květiny, stromy a keře /

Motorová sekačka na trávu – tipy pro výběr

Členitost a rozloha terénu

Jako první krok byste si měli položit a zejména zodpovědět několik otázek. Pomůže vám to ujasnit si, co by měla sekačka na trávu splňovat. Hledání pak bude snazší. První na co se zaměřte, nejsou ani tak funkce sekačky samotné, ale sekací plocha. Tedy pozemek nebo jeho část, který budete chtít sekačkou obhospodařovat. Zajímat by vás měla především velikost plochy a její členitost. Ne každá sekačka na trávu je vhodná pro každý typ terénu. Při zanedbání těchto důležitých údajů se může stát, že sekačka nebude výkonnostně stačit nebo bude naopak příliš výkonná a drahá. Věnujte pozornost i tomu, kdo bude se sekačkou nejčastěji pracovat (ergonomie, váha, robustnost) a jak často. Sekačky s vlastním pohonem oceníte u členitějších a rozlehlejších pozemků, protože se u sečení tolik nenadřete. Neméně důležitou indicií jsou i vaše osobní nároky na sekačku.

Motorová sekačka na trávu

Motorová sekačka na trávu je ideální pro větší plochy. Mají zpravidla širší záběr a větší výkon a tak je sekání rychlejší a pohodlnější. Navíc není závislá na přívodu elektrické energie, takže s ní můžete snadno manipulovat a sekat za jakékoli situace a v jakékoli vzdálenosti od přívodu elektřiny. Motorová sekačka na trávu je vhodná i pro vyšší nebo hustší travní porosty. Pokud není sekání častá otázka, jak je tomu například u chat a podobných pozemků, je motorová sekačka na trávu schopna s přehledem zvládnout vzrostlejší trávník. Uplatnění najde i u častěji sekaných ploch. Při častém sekání je nutné sekačku dobře udržovat. Motorová sekačka na trávu je vhodná i pro členité plochy plné keřů, záhonů, stromů a dalších překážek. S motorovou sekačkou se jim vyhnete mnohem snadněji a nehrozí zamotání kabelu okolo kmenu nebo záhonu.

Zajímavé funkce sekaček Husqvarna

Motorové sekačky na trávu Husqvarna nabízejí několik zajímavých funkcí. Jednou z nich je i metoda BioClip – mulčování, díky které můžete dosáhnout krásného trávníku. Hodí se, pokud sekáte často. Drobná tráva, která dopadá na trávník, ho hnojí a tím získává trávník na vitalitě a odolnosti.

Kde sehnat kvalitní sekačky na trávu Husqvarna

Nakupujte jen od autorizovaných prodejců. Máte pak jistotu, že se vám dostane kvalitního zboží i služeb, včetně originálních náhradních dílů a servisu. Na aktuální nabídku sekaček na trávu Husqvarna se podívejte na http://www.husqvarna-krapacek.cz/sekacky-na-travu-c-86.html.


katalog.xoe.cz/bydleni/zahrada/kvetiny-stromy-kere/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist