Pětihvězdičkový ski areál Lipno – jediný v - Cestování a regiony

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Cestování a regiony /

Pětihvězdičkový ski areál Lipno – jediný v

Ski areál pro celou rodinu

Ski areál Lipno je naprosto ideální pro celé rodiny s dětmi. Jako jediný v České republice je totiž právě na tuto skupinu zaměřen. Kromě perfektně a každodenně upravovaných a zasněžovaných sjezdovek nabízí především největší výukovou plochu u nás. Děti se tu mohou učit na bezpečných úsecích včetně  Foxparku kapitána Lipánka. Ski areál Lipno se snaží vytvářet optimální prostředí pro rodiny s dětmi. Ať už se rozhodnete jen pro jeden den nebo celou zimní dovolenou, parkoviště v těsné blízkosti lanovky je vždy zdarma. Najdete tu také kompletní zázemí a vše potřebné jako je občerstvení, lyžařská škola, skiservis nebo půjčovnu zimního vybavení.

Ski areál Lipno – sjezdovky

Až do výšky 900 metrů nad mořem vás pohodlně vyvezou moderní čtyřsedačkové lanovky. Ski areál Lipno nabízí sjezdovky, které jsou pravidelně upravovány a zasněžovány, díky čemuž se můžete těšit na výborné sněhové podmínky. Sjezdovky jsou široké a obsahují moderní bezpečnostní prvky, díky kterým se vy i vaše rodina budete cítit naprosto v bezpečí. Celkem sedm různých sjezdovek, snowpark a výukové hřiště vám zaručují, že nudit se rozhodně nebudete. Ski areál Lipno připravil pro vášnivé lyžaře i večerní lyžování na 1300 metrů dlouhé, osvětlené sjezdovce.
Ski areál Lipno fandí i běžkovému lyžování. Přezout na běžky, proto není žádný problém. Strojově je upravováno až 40 km běžeckých stop. Při výletu na běžkách budete navíc okouzleni překrásným okolím. Šumava v zimě nabízí ke zhlédnutí nezapomenutelná panoramata.

Ski areál Lipno – ubytování

Ubytujte se v blízkosti Ski areálu Lipno a užijte si každý den super lyžování i se svými nejbližšími. Ideální ubytování pro celou rodinu i s dětmi najdete v areálu Lipno Point, kde si kromě komfortního ubytování v rodinném řadovém domku užijete i bruslařskou dráhu na Lipenském jezeře, sportovní centrum, wellness, bowling, vynikající restaurace, golfový simulátor nebo lezeckou stěnu. Podívejte se na více informací na http://www.lipnopoint.cz/cs/v-okoli/skiarealy a užijte si plnohodnotnou zimní dovolenou i u nás.


katalog.xoe.cz/cestovani-a-regiony/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist