Jak řešit problémy binárního obchodování - Finance a bankovnictví

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Finance a bankovnictví /

Jak řešit problémy binárního obchodování

Přípravy

Kdo se hned vrhne do obchodování, může být překvapen některými výsledky, a to protože začal nedostatečně vybaven teoreticky. Binární opce sice jsou ve své podstatě jednoduché, přesto je dobře si třeba uvědomit všechny jejich aspekty, než se pustíme byť jen do testování.

Strategie

Předtím, než začneme obchodovat s vlastními penězi, si musíme připravit obchodní strategii a vyladit ji tak, aby byla zisková. K tomu slouží na jedné straně testování na historických datech, na straně druhé pak simulace obchodování na demo účtu. Demo se chová stejně jako reálné obchodování, jen neriskujeme skutečné peníze, nýbrž virtuálním. Je proto ideální testovací platformou, na které se můžeme dobře připravit. Žádný obchodník by neměl začít s investováním dřív, než si vše vyzkouší nanečisto v testovacím prostředí.

Brokeři

Nejpozději při začátku live obchodování si musíme vybrat brokerskou společnost, u které si otevřeme obchodní účet. Z důvodu spotřebitelské ochrany je vhodné volit jen mezi regulovanými makléři, u kterých si prověříme jejich pověst u ostatních obchodníků. Minimalizujeme tím riziko, že peníze ztratíme jiným způsobem, než jaký hrozí při samotném investičním obchodování.

Nabídky obchodních systémů

Kde se točí peníze, je i spousta podvodníků. Konkrétně u binárních opcí se s nimi setkáte prostřednictvím nabídek obchodních systémů a obchodních signálů, jejichž zisk je podmíněný otevřením účtu u konkrétního brokera či brokerů. Ve skutečnosti se jedná o placenou reklamu a systém či signály jsou ztrátové. Jediným účelem těchto nabídek je, abyste začali obchodovat se svými penězi, tomu jsou přizpůsobeny všechny propagační materiály. Jak poznat podvod? Některé weby se věnují jejich monitoringu a pravidelně před nimi varují, někdy najdete upozornění také na stránkách ČNB. V každém případě je nutná obezřetnost a lepíš je si každou nabídku nezávisle prověřit, než se případně necháte zlákat.
katalog.xoe.cz/finance-a-bankovnictvi/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist