Jak vybrat dobrou mateřskou školku pro dít - Mateřské školy

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Vzdělávání / Mateřské školy /

Jak vybrat dobrou mateřskou školku pro dít

Přemýšlíte, jak Vaše dítě co nejlépe připravit do budoucna? Kde mu dopřejí nejlepší vzdělání a přitom nechají zvolna rozvíjet jeho individuální schopnosti a zájmy? V dnešní době máte řadu možností, ze kterých si můžete vybírat.


Předškolní vzdělání


Dobrá příprava dětí dnes začíná již v předškolním věku. Již od dvou let můžou děti navštěvovat mateřské školky, které nabízí nadstandardní výuku pro děti až do šesti let věku. Například Česko anglická školka Praha Vám nabízí nejen výuku českého a anglického jazyka od rodilých mluvčí, ale také osobní přístup, rodinné prostředí a široký výběr zájmových kroužků.

Děti se během dne ve školce nejen učí, ale tráví den také pohybovými aktivitami, při kterých používají také cizí jazyk, takže se jim snadněji zafixují určité fráze a slovíčka. Celodenní nebo půldenní program probíhá v přátelském prostředí formou her.

Odpolední kroužky, které mohou děti navštěvovat volitelně, nabízí například jógu pro děti, zpívání, tanec, malování nejrůznějšími výtvarnými technikami nebo vědecké zkoumání světa. I zde stejně jako při výuce si mateřská školka Praha zakládá na originalitě a rozvíjení individuálních osobností.


Navazující vzdělání


Díky nadstandardní úrovni předškolního vzdělání již od mateřské školky budou mít tyto děti snadnější vstup do povinné školní docházky a díky jazykové vybavenosti i další navazující vzdělání nebude problém. Využijte jedinečné možnosti výuky anglického jazyka již od nejmenších dětí a dopřejte Vašim potomkům snadnější začátky a skvělý základ do budoucího profesionálního života.


katalog.xoe.cz/vzdelavani/materske-skoly/
katalog.xoe.cz/vzdelavani/specialni-skoly/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist