Dámy, hýčkejte se - Alternativní medicína

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Zdraví / Alternativní medicína /

Dámy, hýčkejte se

Pokud si v průběhu dne nenaleznete ani chvilku na odpočinek a čas samy na sebe, je možné, že na sobě po čase začnete pociťovat nepříjemné důsledky každodenního shonu, stresu a uspěchaného životního stylu. Bolest těla může být jedním z varování. Je na čase začít s tím bojovat – odpočívat a načerpávat dobrou náladu!

Dopřejte si masáž

Navštivte masáže České Budějovice, kde dostanete prostor k uvolnění a relaxaci duše i těla.  Na výběr máte z několika typů masáží. Nikdy jste nebyla na masáži? Co Vás čeká? Jedná se o příjemnou a relaxační záležitost, nemusíte se ničeho obávat. Zde najdete pár rad:
  • Před masáží se osprchujte teplou vodou, tělo se prokrví a účinek masáže bude vyšší
  • Pokud jdete na masáž obličeje, odličte se
  • Před masáží si dejte něco lehkého k jídlu například ovoce či müsli tyčinku
  • Odložte si veškeré šperky a stáhněte dlouhé vlasy
  • Pokud trpíte nějakou alergií, sdělte to masérovi

Solárium v zimním období?

Jak všichni víme, nadměrné opalování opravdu zdraví škodí, ale pokud to nebudete přehánět, tak Vám může opalování v soláriu v zimním období být prospěšné. Slouží například jako prevence proti nemocem a únavě. Každá z Vás to zná, zamračené chladné dny, teplý těžký vzduch z radiátorů doma i v kanceláři, ano, přesně tohle má ne zrovna dobrý vliv na psychiku a náladu.1392285368cs__4_image001 Solárium České Budějovice Vám po pár minutách dokáže hotové zázraky. V soláriu se dokonale uvolníte a budete si užívat tolik potřebné příjemné teplo. Sami lékaři doporučují návštěvu solária, neboť správná dávka má pozitivní účinky na imunitní systém a pomáhá předcházet depresím. Navíc i v zimě si můžete dopřát svůj krásně opálený vzhled. Kdo by nechtěl působit neustále fit a zdravě?!

Sauna a její blahodárné účinky na zdraví člověka

Saunování má především výborný preventivní účinek.
  • Napomáhá klidnější činnosti srdce, prohlubuje a uvolňuje dýchací cesty
  • Utiší Vaše podrážděné nervy, migrénu nebo nervozitu
  • Dochází k vyladění hormonálních funkcí, rozšiřování kožních pórů a cév
  • Zlepšení dýchání kůže
  • Prokrvení končetin, vhodné hlavně pro ty, které v zimě trápí studené nohy
I sauna České Budějovice odstraňuje stresy každodenního života, má prokazatelné blahodárné účinky na psychiku člověka, regeneraci celého organismu včetně svalstva. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, rozhodně byste neměly podceňovat své zdraví, které máte opravdu jen jedno!
katalog.xoe.cz/zdravi/alternativni-medicina/
katalog.xoe.cz/zdravi/lazne/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist