Wellness Lipno přináší úlevu tělu i mysli - Lázně

KatalogO kataloguPR Články

katalog.xoe / Zdraví / Lázně /

Wellness Lipno přináší úlevu tělu i mysli

Nechte únavu odplout pryč spolu se starostmi a konečně si užijte chvilku pro sebe.

Blahodárné účinky wellness

Každý si potřebuje jednou za čas pořádně odpočinout a to nejenom po stránce fyzické, ale i psychické. Ideální je proto spojit relaxaci těla s očistou duševní. Wellness Lipno nabízí relaxační procedury různých délek pro dokonalé uvolnění napjatých svalů a zahlcené mysli. Tělesné i duševní zdraví jsou totiž úzce propojeny. Když se tělo necítí dobře, tak ani naše mysl není v nejlepší kondici a naopak. Nastává nesoustředěnost a špatná nálada. Wellness Lipno vám pomůže ponořit se do hlubokého stavu uvolnění, navodit harmonickou atmosféru, uvolnit tělo.  Upevněte své zdraví i krásu návštěvou Wellness. Základním i vedoucím živlem ve Wellness je voda. Užívá se ale také terapeutického účinku aromaterapie, tepla nebo světla.

Relaxační procedury ve Wellness Lipno

 Wellness Lipno je plně vybaveno různými druhy procedur. Prohřát celé tělo a uvolnit svaly můžete ve finské suché sauně. V dřevěné místnosti s teplotou od 60 do 100 °C tělo uvolňuje endorfiny, které přinášejí žádoucí úlevu. V bylinné sauně zas navíc pročistíte dýchací soustavu, díky vlhkému vzduchu s příměsí vonných esencí. Další možností je parní lázeň, která má nižší teploty, maximálně do 55°C, ale vysokou vlhkost vzduchu. Toto klima příznivě působí na celý lidský organismus. Další neodmyslitelnou součástí Wellness Lipno jsou tři vířivé vany s odlišnou teplotou. Ve vířivé vaně jsou napjaté svaly masírovány proudem vody a zároveň příjemně uvolňovány teplou vodou. Další oblíbenou částí Wellness Lipno je Knappův chodník. Pomáhá prokrvovat nohy, má pozitivní účinky na metabolismus, blahodárné účinky při bolestech hlavy a nachlazení a při poruchách krevního oběhu. Pozitivních účinků se dosahuje pomocí teplé a studené vody, ve kterých se nohy střídají.

Masáže ve Wellness Lipno

Ve Wellness Lipno se můžete svěřit do rukou profesionálních masérů a masérek a nechat se hýčkat jednou z našich masáží. Správně provedená a vybraná masáž pomáhá uvolňovat svalové napětí a bolesti. Navozuje pocit pohodlí a klidu. Odbourává stres a podrážděnost, zklidňuje organismus, pomáhá prokrvit tělo a přináší celkové uvolnění. Masáž je ideální například pro aktivní sportovce, kterým pomáhá regenerovat unavené svalstvo. Napjatí lidé zas ocení uklidňující a pečující vlastnosti masáže.

Dovolená s wellness

Ideální způsob jak si užít naprostou regeneraci a očistu, je věnovat se nějaký čas sobě. Dovolená s wellness je v tomto případě to pravé. Navštivte areál Lipno Point a užijte si sportovní aktivity včetně Wellness Lipno v plné míře. Komfortní ubytování, vynikající jídlo a harmonická atmosféra dokážou vytvořit opravdu nezapomenutelný zážitek. Zjistěte více na www.lipnopoint.cz.


katalog.xoe.cz/zdravi/lazne/

Počasí




Webdesign & Seo: Dynamic Softworks © 2010

TOPlist